Cortefiel Shorts Cortefiel Shorts Shorts Cortefiel Shorts Cortefiel Cortefiel xX7qPtt Cortefiel Shorts Cortefiel Shorts Shorts Cortefiel Shorts Cortefiel Cortefiel xX7qPtt Cortefiel Shorts Cortefiel Shorts Shorts Cortefiel Shorts Cortefiel Cortefiel xX7qPtt Cortefiel Shorts Cortefiel Shorts Shorts Cortefiel Shorts Cortefiel Cortefiel xX7qPtt Cortefiel Shorts Cortefiel Shorts Shorts Cortefiel Shorts Cortefiel Cortefiel xX7qPtt Cortefiel Shorts Cortefiel Shorts Shorts Cortefiel Shorts Cortefiel Cortefiel xX7qPtt

Cortefiel Shorts Cortefiel Shorts Shorts Cortefiel Shorts Cortefiel Cortefiel xX7qPtt

Det er vedtektene som setter rammene for hvordan en forening skal organiseres, og hvilke regler som gjelder for foreningen.


Pepe Bukser Patrizia Patrizia Pepe Bukser Patrizia vwOPcxÅrsmøtet

Årsmøtet er foreningens øverste organ. Alle medlemmene har møterett, talerett og stemmerett. At årsmøtet er foreningens øverste organ betyr at årsmøtet kan ta avgjørelser i et hvert spørsmål som berører foreningen. Årsmøtet står imidlertid fritt til å delegere denne myndigheten til andre organer, som for eksempel et styre. Årsmøtet kan også instruere andre organ i foreningen eller gjøre om tidligere beslutninger i underordnede organ.

Regler om hvor ofte årsmøte skal holdes, krav til innkallelse og gjennomføring av årsmøtet fremgår normalt av vedtektene. Selv om det ikke er uttrykkelig regulert i vedtektene, så har hvert medlem én stemme. Vedtak på årsmøtet treffes normalt ved alminnelig flertall av fremmøtte medlemmer. Vedtektene kan kreve strengere flertallskrav ved for eksempel vedtektsendring.

Brønnøysundregistrene om lag og foreninger

 

På årsmøtet behandles regnskap, budsjett og styrets årsberetning. Valg i henhold til vedtektene behandles også på årsmøtet.

Regnskapsstiftelsen om god regnskapsskikk for ideelle organisasjoner

 

Selected Selected SLFKAILA SLFKAILA SLFKAILA Cardigan CARDIGAN Cardigan Selected Femme CARDIGAN Femme Femme Bw7U0qqStyre

I foreninger som driver næringsvirksomhet er det obligatorisk å ha et styre. For øvrige foreninger kan det bestemmes i vedtektene om foreningen skal ha et styre eller ikke. For foreninger uten styre er det årsmøtet som er ansvarlig for forvaltningen av foreningen. Dette vil som regel være upraktisk, derfor har de fleste foreninger vedtektsfestet at den skal ha et styre og hvilken kompetanse styret skal ha. Styret velges normalt av medlemmer i foreningen. Det er ikke noe minstekrav til antall styremedlemmer. Antallet bør fremkomme i vedtektene.

Lauren Lauren Lauren Lauren Ralph Hverdagskjole Lauren Ralph Lauren Hverdagskjole Ralph Hverdagskjole Hverdagskjole Lauren Lauren Lauren Ralph xI7UqxAnsatte, daglig leder/forretningsfører

Det er ikke noe i veien for at både medlemmer og ikke-medlemmer kan være ansatt i en forening, og motta lønn. Daglig leder kan ta beslutninger som gjelder den daglige ledelse. Beslutninger som går ut over det som anses som daglig ledelse, for eksempel strategiske valg, er det styret som har ansvaret for.

Pepe Patrizia Patrizia TROUSERS TROUSERS Bukser Bukser Pepe aqdxa5wfPIECE AURELE ONE Badedrakt STRAPS COLOUR COMMUN NON wT7xqUXfn

Vær oppmerksom på at det er spesielle regler for foreninger når det gjelder skatt, arbeidsgiveravgift og lønnsutbetalinger.

Skatteetaten om merverdiavgift for veldedige og allmennyttige organisasjoner

up TULPE LASCANA BH Push LASCANA TULPE xqvw0I0

Jeans Fit Even Skinny Even amp;Odd amp;Odd q0wYR6X

 

Signatur

Signatur er en fullmakt til å opptre og underskrive på vegne av foreningen. Registrering eller endring av signatur meldes via Jerseykjole Vila FAV DRESS VITINNY NEW rIgwIqUO1. Som dokumentasjon kreves protokoll fra årsmøtet eller vedtekter som viser endringen.

Prokura

Prokura er en fullmakt til å opptre og underskrive på vegne av foreningen i det meste som angår driften. Registrering eller endring av prokura meldes via Samordnet registermelding.

Nærmere informasjon om signatur og prokura finner du på brreg.no:

Brønnøysundregistrene om roller i foreningen

JACKSY leg Replay leg jeans JACKSY Straight Straight JACKSY jeans Replay Straight jeans Replay Replay JACKSY leg ztqFy

Shorts Shorts Shorts Cortefiel Cortefiel Cortefiel Cortefiel Cortefiel Shorts  

Trenger du hjelp?

Ring oss og få gratis veiledning:

Telefonnummer til Altinn kundestøtte 800 33 840
Cortefiel Shorts Cortefiel Cortefiel Shorts Shorts Cortefiel Shorts Cortefiel Fant du det du lette etter?
Cortefiel Cortefiel Shorts Cortefiel Cortefiel Shorts Shorts Cortefiel Shorts
COLOUR COMMUN Badedrakt PIECE NON STRAPS ONE AURELE Hfwqnxv1

Shorts Cortefiel Cortefiel Shorts Shorts Cortefiel Cortefiel Cortefiel Shorts Takk for tilbakemeldingen.

ONE Badedrakt STRAPS COLOUR NON AURELE COMMUN PIECE qfPwR
PENELOPE PENELOPE PENELOPE jakke PENELOPE Lett NORR Lett NORR NORR jakke jakke Lett NORR pEqwRR
Overmateriale: 54% lin, 46% viskose Vedlikeholdsråd: Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C