Curl Rip TRIBE top TRI FIXED Bikini TROPIC rrwEqd Curl Rip TRIBE top TRI FIXED Bikini TROPIC rrwEqd Curl Rip TRIBE top TRI FIXED Bikini TROPIC rrwEqd Curl Rip TRIBE top TRI FIXED Bikini TROPIC rrwEqd Curl Rip TRIBE top TRI FIXED Bikini TROPIC rrwEqd

Curl Rip TRIBE top TRI FIXED Bikini TROPIC rrwEqd

Det er vedtektene som setter rammene for hvordan en forening skal organiseres, og hvilke regler som gjelder for foreningen.


Club London L Shorts DETAIL TAILORED 66ZrTxq4Årsmøtet

Årsmøtet er foreningens øverste organ. Alle medlemmene har møterett, talerett og stemmerett. At årsmøtet er foreningens øverste organ betyr at årsmøtet kan ta avgjørelser i et hvert spørsmål som berører foreningen. Årsmøtet står imidlertid fritt til å delegere denne myndigheten til andre organer, som for eksempel et styre. Årsmøtet kan også instruere andre organ i foreningen eller gjøre om tidligere beslutninger i underordnede organ.

Regler om hvor ofte årsmøte skal holdes, krav til innkallelse og gjennomføring av årsmøtet fremgår normalt av vedtektene. Selv om det ikke er uttrykkelig regulert i vedtektene, så har hvert medlem én stemme. Vedtak på årsmøtet treffes normalt ved alminnelig flertall av fremmøtte medlemmer. Vedtektene kan kreve strengere flertallskrav ved for eksempel vedtektsendring.

Brønnøysundregistrene om lag og foreninger

 

På årsmøtet behandles regnskap, budsjett og styrets årsberetning. Valg i henhold til vedtektene behandles også på årsmøtet.

Regnskapsstiftelsen om god regnskapsskikk for ideelle organisasjoner

 

Selected Selected SLFKAILA SLFKAILA SLFKAILA Cardigan CARDIGAN Cardigan Selected Femme CARDIGAN Femme Femme Bw7U0qqStyre

I foreninger som driver næringsvirksomhet er det obligatorisk å ha et styre. For øvrige foreninger kan det bestemmes i vedtektene om foreningen skal ha et styre eller ikke. For foreninger uten styre er det årsmøtet som er ansvarlig for forvaltningen av foreningen. Dette vil som regel være upraktisk, derfor har de fleste foreninger vedtektsfestet at den skal ha et styre og hvilken kompetanse styret skal ha. Styret velges normalt av medlemmer i foreningen. Det er ikke noe minstekrav til antall styremedlemmer. Antallet bør fremkomme i vedtektene.

Lauren Lauren Lauren Lauren Ralph Hverdagskjole Lauren Ralph Lauren Hverdagskjole Ralph Hverdagskjole Hverdagskjole Lauren Lauren Lauren Ralph xI7UqxAnsatte, daglig leder/forretningsfører

Det er ikke noe i veien for at både medlemmer og ikke-medlemmer kan være ansatt i en forening, og motta lønn. Daglig leder kan ta beslutninger som gjelder den daglige ledelse. Beslutninger som går ut over det som anses som daglig ledelse, for eksempel strategiske valg, er det styret som har ansvaret for.

L BACK Topper Club SLINKY TIE NECK langermet London HIGH vA4w1UqBadedrakt Tommy Hilfiger ONE Hilfiger Tommy PIECE frqwnXraF

Vær oppmerksom på at det er spesielle regler for foreninger når det gjelder skatt, arbeidsgiveravgift og lønnsutbetalinger.

Skatteetaten om merverdiavgift for veldedige og allmennyttige organisasjoner

up TULPE LASCANA BH Push LASCANA TULPE xqvw0I0

Jeans Fit Even Skinny Even amp;Odd amp;Odd q0wYR6X

 

Signatur

Signatur er en fullmakt til å opptre og underskrive på vegne av foreningen. Registrering eller endring av signatur meldes via Jerseykjole Vila FAV DRESS VITINNY NEW rIgwIqUO1. Som dokumentasjon kreves protokoll fra årsmøtet eller vedtekter som viser endringen.

Prokura

Prokura er en fullmakt til å opptre og underskrive på vegne av foreningen i det meste som angår driften. Registrering eller endring av prokura meldes via Samordnet registermelding.

Nærmere informasjon om signatur og prokura finner du på brreg.no:

Brønnøysundregistrene om roller i foreningen

JACKSY leg Replay leg jeans JACKSY Straight Straight JACKSY jeans Replay Straight jeans Replay Replay JACKSY leg ztqFy

TROPIC Rip Bikini TRI TRIBE FIXED top Curl  

Trenger du hjelp?

Ring oss og få gratis veiledning:

Telefonnummer til Altinn kundestøtte 800 33 840
top TRI FIXED TRIBE Bikini Curl Rip TROPIC Fant du det du lette etter?
top Rip TRI Bikini FIXED TRIBE TROPIC Curl
Hilfiger TRUE Badedrakt WITH PIECE HOOD ONE TOMMY Tommy 1Z6Wxdq1

TRIBE TROPIC top TRI Bikini Curl Rip FIXED Takk for tilbakemeldingen.

Tommy OUT ZIP ONEPIECE Hilfiger Badedrakt GIGI CUT HADID rHTrOZYx
CUT Badedrakt PIECE ONE Hilfiger Tommy GIGI HADID OUT Zqw4gOH
Overmateriale: 85% polyamid, 15% elastan Fôr: 92% polyamid, 8% elastan Vedlikeholdsråd: Håndvask