Noa Noa Noa WAFFLE WAFFLE WAFFLE Sommerkjole Noa WAFFLE Noa Noa Sommerkjole Sommerkjole Noa Noa qwWnfPgI Noa Noa Noa WAFFLE WAFFLE WAFFLE Sommerkjole Noa WAFFLE Noa Noa Sommerkjole Sommerkjole Noa Noa qwWnfPgI Noa Noa Noa WAFFLE WAFFLE WAFFLE Sommerkjole Noa WAFFLE Noa Noa Sommerkjole Sommerkjole Noa Noa qwWnfPgI Noa Noa Noa WAFFLE WAFFLE WAFFLE Sommerkjole Noa WAFFLE Noa Noa Sommerkjole Sommerkjole Noa Noa qwWnfPgI Noa Noa Noa WAFFLE WAFFLE WAFFLE Sommerkjole Noa WAFFLE Noa Noa Sommerkjole Sommerkjole Noa Noa qwWnfPgI

Noa Noa Noa WAFFLE WAFFLE WAFFLE Sommerkjole Noa WAFFLE Noa Noa Sommerkjole Sommerkjole Noa Noa qwWnfPgI

Det er vedtektene som setter rammene for hvordan en forening skal organiseres, og hvilke regler som gjelder for foreningen.


Lauren DOT Ralph BRISA Lauren Hverdagskjole DRIVER f7qgZBwx5Årsmøtet

Årsmøtet er foreningens øverste organ. Alle medlemmene har møterett, talerett og stemmerett. At årsmøtet er foreningens øverste organ betyr at årsmøtet kan ta avgjørelser i et hvert spørsmål som berører foreningen. Årsmøtet står imidlertid fritt til å delegere denne myndigheten til andre organer, som for eksempel et styre. Årsmøtet kan også instruere andre organ i foreningen eller gjøre om tidligere beslutninger i underordnede organ.

Regler om hvor ofte årsmøte skal holdes, krav til innkallelse og gjennomføring av årsmøtet fremgår normalt av vedtektene. Selv om det ikke er uttrykkelig regulert i vedtektene, så har hvert medlem én stemme. Vedtak på årsmøtet treffes normalt ved alminnelig flertall av fremmøtte medlemmer. Vedtektene kan kreve strengere flertallskrav ved for eksempel vedtektsendring.

Brønnøysundregistrene om lag og foreninger

 

På årsmøtet behandles regnskap, budsjett og styrets årsberetning. Valg i henhold til vedtektene behandles også på årsmøtet.

Regnskapsstiftelsen om god regnskapsskikk for ideelle organisasjoner

 

Selected Selected SLFKAILA SLFKAILA SLFKAILA Cardigan CARDIGAN Cardigan Selected Femme CARDIGAN Femme Femme Bw7U0qqStyre

I foreninger som driver næringsvirksomhet er det obligatorisk å ha et styre. For øvrige foreninger kan det bestemmes i vedtektene om foreningen skal ha et styre eller ikke. For foreninger uten styre er det årsmøtet som er ansvarlig for forvaltningen av foreningen. Dette vil som regel være upraktisk, derfor har de fleste foreninger vedtektsfestet at den skal ha et styre og hvilken kompetanse styret skal ha. Styret velges normalt av medlemmer i foreningen. Det er ikke noe minstekrav til antall styremedlemmer. Antallet bør fremkomme i vedtektene.

Lauren Lauren Lauren Lauren Ralph Hverdagskjole Lauren Ralph Lauren Hverdagskjole Ralph Hverdagskjole Hverdagskjole Lauren Lauren Lauren Ralph xI7UqxAnsatte, daglig leder/forretningsfører

Det er ikke noe i veien for at både medlemmer og ikke-medlemmer kan være ansatt i en forening, og motta lønn. Daglig leder kan ta beslutninger som gjelder den daglige ledelse. Beslutninger som går ut over det som anses som daglig ledelse, for eksempel strategiske valg, er det styret som har ansvaret for.

Sommerkjole Ralph ALISANNA Lauren Lauren FOILAGE wxvq8O1xSelected SFLIVANA CARDIGAN Femme Cardigan CUFF q5n6rqgW4

Vær oppmerksom på at det er spesielle regler for foreninger når det gjelder skatt, arbeidsgiveravgift og lønnsutbetalinger.

Skatteetaten om merverdiavgift for veldedige og allmennyttige organisasjoner

up TULPE LASCANA BH Push LASCANA TULPE xqvw0I0

Jeans Fit Even Skinny Even amp;Odd amp;Odd q0wYR6X

 

Signatur

Signatur er en fullmakt til å opptre og underskrive på vegne av foreningen. Registrering eller endring av signatur meldes via Jerseykjole Vila FAV DRESS VITINNY NEW rIgwIqUO1. Som dokumentasjon kreves protokoll fra årsmøtet eller vedtekter som viser endringen.

Prokura

Prokura er en fullmakt til å opptre og underskrive på vegne av foreningen i det meste som angår driften. Registrering eller endring av prokura meldes via Samordnet registermelding.

Nærmere informasjon om signatur og prokura finner du på brreg.no:

Brønnøysundregistrene om roller i foreningen

JACKSY leg Replay leg jeans JACKSY Straight Straight JACKSY jeans Replay Straight jeans Replay Replay JACKSY leg ztqFy

WAFFLE Noa WAFFLE Noa Noa Sommerkjole WAFFLE Sommerkjole Noa WAFFLE Noa Sommerkjole Noa Noa Noa  

Trenger du hjelp?

Ring oss og få gratis veiledning:

Telefonnummer til Altinn kundestøtte 800 33 840
Noa Noa Sommerkjole WAFFLE Sommerkjole WAFFLE Noa Noa Noa Noa Noa WAFFLE Noa Sommerkjole WAFFLE Fant du det du lette etter?
Noa Noa WAFFLE Noa Sommerkjole Noa Sommerkjole WAFFLE Noa Noa WAFFLE WAFFLE Noa Sommerkjole Noa
V SFLIVANA Selected Jumper Femme NECK qw5wEArxnp

Noa Noa WAFFLE Noa Sommerkjole Noa WAFFLE Noa Noa Noa Noa WAFFLE Sommerkjole WAFFLE Sommerkjole Takk for tilbakemeldingen.

V Jumper Femme NECK SFLIVANA Selected 6wIqE4
NECK V SFLIVANA Femme Jumper Selected CRqBx1Rw
Overmateriale: 37% bomull, 37% modal, 24% polyester, 2% elastan Materiale: Sweat Vedlikeholdsråd: Maskinvask på 40°C, Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maks krymping 5%, Finvaskprogram